Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Ambasada

 

Ambasada

Ambasada e Italisë në Tiranë
Adresa: Rruga Papa Gjon Pali II, n.2, 1010 Tiranë
Tel: 00355 4 2275900/910
E-mail: segramb.tirana@esteri.it
PEC: amb.tirana@cert.esteri.it (Adrese e vlefshme vetem per marrjen e postes elektronike te çertifikuar PEC)

Numri i ugjencës vetëm për qytetarët italianë:
00355 4 2275900 në veprim nga ora 18.00 deri në 22.00 nga e hëna deri të enjten dhe nga ora 18.00 të premten deri në orën 8.30 të hënën


15