Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Messaggio dell'Ambasciatore d’Italia a Tirana, Fabrizio Bucci

 

Messaggio dell'Ambasciatore d’Italia a Tirana, Fabrizio Bucci

Mesazh i Ambasadorit

Jam shumë i lumtur që po nis këtë rrugëtim të ri si Ambasador i Italisë në Shqipëri. Të përfaqësoj Vendin tim është një nder i jashtëzakonshëm: mbi të gjitha në një Vend si Shqipëria, me të cilin kemi marrëdhënie historike, institucionale, ekonomike, kulturore, gjuhësore shumë të ngushta. Në mënyrë të vazhdueshme Qeveritë tona kanë qenë pranë, ndërsa qytetarët italianë dhe shqiptarë janë të lidhur gjithnjë e më shumë. Këtë e dëshmon komuniteti shqiptar, ndët më të mëdhenjtë në numër dhe i mirë integruar në Itali dhe komuniteti italian gjthmonë e në rritje në Shqipëri.

Faqja e Ambasadës së Italisë në Shqipëri nuk synon vetëm të pasqyrojë pasurinë e marrëdhënieve mes dy Vendeve tona, por të jetë gjithashtu një mjet pune për të gjithë ju. Uroj që informacionet e pasqyruara në këto faqe të jenë me interes për ju dhe ju ftoj të na ndiqni edhe në Facebook, në Twtter dhe në Instagram. Sigurisht që do të jemi të lënaqësinë të dialogojmë me ju dhe do të jemi të lumtur për çdo sugjerim që të na nihmojë t’ju ofrojmë shërbim gjithmonë e më të mirë. Për nevoja më specifike, ju ftoj të na shkruani në adresat e-mail institucionale të çdo sektori, që mund t’i gjeni në seksionin “Kontakte”.

Itali dhe Shqipëri: na bashkon një e shkuar e rëndësishme, ndajmë një të tashme të madhe, punojnë për të ardhme të jashtëzakonshme.

Mirëserdhët në faqen e Ambasadës së Italisë në Tiranë!


7