Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Articoli

 

Articoli

Inserire i parametri per la ricerca

DataDescrizione
07/01/2022Bando 2022-2023 - Master of Research in Economics presso EUI - European University Institute
29/12/2021Avviso di avvenuta aggiudicazione del contratto di servizio di Social Media Manager
15/12/2021UDHËTIMI DREJT ITALISË I SHTETASVE ITALIANË DHE TË HUAJ-RREGULLAT NË FUQI
10/12/2021Njoftim për Shtyp – Lufta ndaj kultivimit të kanabisit në Shqipëri
29/11/2021Richiesta certificati anagrafici online
26/11/2021Ceremoni me rastin e Kryesimit Italian të Komitetit të Ministrave të Këshillit të Evropës
25/11/2021Dita ndërkombëtare për eliminimin e dhunës ndaj grave
23/11/2021Prezantimi i Marrëveshjes së bashkëpunimit për zhvillimin e një kurrikule edukimi mbi ligjshmërinë në shkollat shqiptare
23/11/2021Avviso pubblico - Manifestazione di interesse incarico Social Media Manager
19/11/2021Vizita në Shqipëri e një delegacioni të Komisioneve të Mbrojtjes së Senatit dhe të Dhomës së Deputetëve
15/11/2021Videoloja "Italy. Land of Wonders"
12/11/2021Takim i Ambasadorit Fabrizio Bucci me Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit të Republikës së Shqipërisë, Gledis Nano
04/11/2021SHEMBULLI DHE SAKRIFICA E DIVIZIONIT “PERUGIA” NË SHQIPËRI NË EPILOGUN HISTORIK TË VJESHTËS SË VITIT 1943
03/11/202127^ EDIZIONE DEL CONCORSO CAMPIELLO GIOVANI
28/10/2021Presentazione del Bando per il progetto della nuova sede dell’Ambasciata d’Italia
19/10/2021EMËRIM I ZËVENDËS KONSULLIT TË NDERIT TË ITALISË NË SHKODËR
19/10/2021Avviso di indizione di gara
15/10/2021Dita Ndërkombëtare e Gruas Rurale
14/10/2021VALE - Jetë e Qëndrueshme, Mjedis, Gjuhë Italiane, Enogastronomi - 2021
14/10/2021Përfundon misioni arkeologjik italo-shqiptar në Luginën e Drinos

5