Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Articoli

 

Articoli

Inserire i parametri per la ricerca

DataDescrizione
17/09/2020Policia e Shtetit: operacion ndërkombëtar antidrogë
16/09/2020Ndërprerje e përkohshme e shërbimeve konsullore
14/09/2020Premio "Musine Kokalari" 2019 e 2020
11/09/2020Referendum costituzionale del 20-21 settembre 2020 – Richiesta duplicati
09/09/2020Shqipëria dhe perspektiva e saj evropiane
08/09/2020Udhëtimi për në dhe nga vendet e tjera
08/09/2020Udhëtimet nga dhe për në Shqipëri
08/09/2020Udhëtime të shtetasve italianë e të huaj në Itali – Rregullorja në fuqi
02/09/2020Vizitë e Ambasadores së SHBA-së në Shqipëri, Yuri Kim, në Misionin e Shërbimit Detar të Guardia di Finanza-s (NUFROM) në Shqipëri
14/08/2020Job Announcement for Resident Twinning Advisor (RTA) Assistant
11/08/2020Angazhimi italian për rindërtimin pas tërmetit në Shqipëri vazhdon
11/08/2020Hyrja në Kancelarinë Konsullore
07/08/2020Commemorazione del 64° anniversario del disastro di Marcinelle - Messaggio del Ministro Di Maio
30/07/2020Njoftim për Shtyp - Coronavirus: një ekip mjekësh dhe infermierësh italianë në Shqipëri
30/07/2020Referendum Costituzionale del 20-21 settembre 2020
27/07/2020Ordinanza 24 luglio 2020. Estensione dell'obbligo di isolamento fiduciario a chi negli ultimi 14 giorni ha soggiornato o è transitato in Bulgaria o Romania
26/07/2020Videomessaggio del Presidente Mattarella agli italiani all’estero
25/07/2020Largimi nga jeta i policit Riza Abdulla Tabaku
22/07/2020Dhënie kontributesh me qëllim pjesëmarrjen e Italisë në nisma paqeje dhe humanitare ndërkombëtare
21/07/2020Dhënie e titullit “Qytetar Nderi i Gjirokastrës” arkitektit Fabrizio Torresi dhe Prof. Roberto Perna.

5