Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Studiare in Italia (2019-2020)

Data:

30/03/2019


Studiare in Italia (2019-2020)

Procedura per para-regjistrimin në universitetet italiane dhe për të kërkuar Vizë hyrëse – Për Studim “Regjistrim në Universitet” për vitin Akademik 2019-2020.

Brenda datës 24/07/2019, të gjithë studentët shqiptarë që dëshirojnë të studiojnë në universitetet italiane për vitin akademik 2019-2020, duhet të fillojnë procedurën e para-regjistrimit. Lexo TEKSTIN E PLOTË

Studentët me banim në jurisdiksionin e Kancelarisë Konsullore të Tiranës, të cilët kanë paraqitur kërkesë për para-regjistrim universitar për vitin akademik 2019-2020, mund të bëjnë kërkesë për vizë hyrëse për Studim “Regjistrim në Universitet”. Lexo TEKSTIN E PLOTË


864