Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Komunikatë për Shtyp

Data:

14/01/2020


Komunikatë për Shtyp

Ambasada e Italisë në Tiranë mirëpret pozitivisht marrëveshjen politike të arritur sot mbi reformën elektorale.

Rivendosja e dialogut mbetet thelbësore për rikthimin e një klime bashkëpunimi efikas mes të gjitha palëve për forcimin e besimit të qytetarëve shqiptarë tek institucionet demokratike dhe për të lehtësuar afrimin e mëtejshëm të Vendit në Bashkimin Evropian.


957