Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

MBLEDHJA II E TRYEZËS SË ENERGJISË

Data:

10/02/2020


MBLEDHJA II E TRYEZËS SË ENERGJISË

Në vijim të nismave të datës 9/10 prill të vitit të kaluar, Ambasada e Italisë në Tiranë, Italian Trade Agency, Dhoma e Tregtisë italiane në Shqipëri dhe Confindustria Albania, ditën e mërkurë, datë 12 shkurt 2020 do të organizojnë Mbledhjen e Dytë të Tryezës së Energjisë, njëtakim për një përballje të vazhdueshme mes institucioneve kryesore të Sistemit Italia në Shqipëri, autoriteteve dhe
institucioneve kompetente shqiptare dhe sipërmarrjeve italiane aktive në sektorët e ndrshëm të energjisë.

Qëllimi parësor është që t’i paraqiten sipërmarrjeve kryesore mundësitë/sfidat me të cilat do të përballen Shqipëria dhe Rajoni i Ballkanit perëndimor në të ardhmen e afërt për sa i përket proceseve të reformës legjislative dhe një tranzicioni energjitik drejt energjive të reja të rinovueshme, duke parashtruar vështirësitë dhe problemet e mundshme që mund të hasin investitorët e rinj dhe operatorët tashmë të konsoliduar në vend.

SHKARKONI TEKSTIN E PLOT


967