Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Njoftim për manifestimin e datës 2 mars

Data:

02/03/2020


Njoftim për manifestimin e datës 2 mars

Ditën e hënë, më 2 mars, duke filluarr prej orës 17:00 deri në orën 19:00, do të zhvillohet një manifestim që do të përqëndrohet në qendër të Tiranës e kryesisht në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, pranë Kryeministrisë. Rekomandohet të ndiqen përditësimet edhe përmes organeve të shtypit dhe, në përgjithësi, të tregohet kujdes.


972