Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Estate all'italiana Festival

Data:

25/06/2020


Estate all'italiana Festival

"Estate all'italiana Festival", një vitrinë ndërkombëtare e festivaleve italiane me traditë dhe që dallohen për përsosmërinë e tyre, me qëllimin për të nxjerrë në pah aktivitetet kulturore, artistët e muzikantët e skenës sonë dhe territoreve të ndryshme të Vendit.

"Estate all'italiana Festival" ofron një program prej më shumë se 20 spektaklesh të nivelit të lartë artistik të cilët do të mund të ndiqen falas online - në streaming dhe on demand për 48 orë – kundrejt regjistrimit në faqen web www.italiafestival.it, falë bashkëpunimit më të fundit të realizuar me ItaliaFestival, Shoqatë që bën bashkë disa prej festivaleve më të rëndësishme italiane, ndër të cilat Ravenna Festival, Puccini Festival, Napoli Teatro Festival, Festival Valle d'Itria, Santarcangelo Festival, Emilia Romagna Festival, Borgate dal vivo në Piemonte, Armonie d'arte në Calabria dhe Festival dei Due Mondi në Spoleto.

Kalendari është i disponueshëm në https://www.esteri.it/mae/it/politica_estera/promozione-integrata-del-sistema/estate-all-italiana.html dhe në rrjetet sociale të kësaj Ambasade të Italisë.


1024