Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Festa e Republikës së Italisë

Data:

01/06/2020


Festa e Republikës së Italisë

Me rastin e Festës Kombëtare të Republikës Italiane, do të zhvillohet në kopshtet e ndërtesës së Quirinale-s, në praninë e Presidentit të Republikës Sergio Mattarella, Koncerti kushtuar viktimave të koronavirusit, në transmetim të drejtpërdrejtë në televizion në Rai1, radio në Radio 3 dhe streaming në faqen www.quirinale.it.

Koncerti, performuar nga Orkestra e Teatrit dhe Operas të Romës, drejtuar nga mjeshtri Daniele Gatti, me në program muzikë nga Mozart, Part, Vivaldi, Puccini, Webern dhe Bach, do të zhvillohet pa praninë e publikut.
https://www.quirinale.it/elementi/49331


1017