Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Articoli

 

Articoli

Inserire i parametri per la ricerca

DataDescrizione
30/07/2020Njoftim për Shtyp - Coronavirus: një ekip mjekësh dhe infermierësh italianë në Shqipëri
30/07/2020Referendum Costituzionale del 20-21 settembre 2020
27/07/2020Ordinanza 24 luglio 2020. Estensione dell'obbligo di isolamento fiduciario a chi negli ultimi 14 giorni ha soggiornato o è transitato in Bulgaria o Romania
26/07/2020Videomessaggio del Presidente Mattarella agli italiani all’estero
25/07/2020Largimi nga jeta i policit Riza Abdulla Tabaku
22/07/2020Dhënie kontributesh me qëllim pjesëmarrjen e Italisë në nisma paqeje dhe humanitare ndërkombëtare
21/07/2020Dhënie e titullit “Qytetar Nderi i Gjirokastrës” arkitektit Fabrizio Torresi dhe Prof. Roberto Perna.
21/07/2020Çmimi “Il Teatro Nudo” I Teresa Pomodoro-s
21/07/2020Referendum Costituzionale del 20-21 settembre 2020. Scadenza opzione per il voto in Italia: 28 luglio 2020
17/07/2020Preiscrizioni alle Istituzioni Italiane AFAM, ITS, SSML per gli studenti albanesi
17/07/2020Përurimi i linjës së ujësjellësit të Tiranës
15/07/2020Vizitë e Ambasadorit Bucci pranë shoqërive Eurofish dhe Poseidon
15/07/2020VKM datë 14 korrik 2020
13/07/2020Fushata "Sheshe të padukshme"
10/07/2020Estradizione di ex latitante albanese sfuggito alla giustizia italiana per oltre 20 anni
09/07/2020Njoftim për shtyp
09/07/2020Prezantim i rezultateve të thirrjes së parë të Programit Iadsa II
07/07/2020Fushata Italia2020Sicuramente
01/07/2020Bisedë telefonike e Ministrit të Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar Luigi Di Maio me Kryeministrin Edi Rama
01/07/2020Kategori të përjashtuara, nga detyrimi për t’u vetëkarantinuar, në momentin e hyrjes në Itali

5