Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Ekspozita "Jeton në udhëkryq" nga fotografët Letizia Battaglia dhe Roberto Timperi

Data:

28/09/2020


Ekspozita

Ambasada mbështet ekspozitën “Jetë në zgrip” të fotografëve Letizia Battaglia dhe Roberto Timperi, e organizuar nga ArtHouse në Shkodër, që do të jetë e hapur për publikun prej datës 3 tetor deri më datë 3 nëntor, e martë - e diel, në oraret 10.00-13.00 dhe 16.00-18.00.

Klikoni këtu për tekstin e plotë


1067