Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Vizitë në Shqipëri e Ministrit të Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar, Luigi Di Maio.

Data:

20/11/2020


Vizitë në Shqipëri e Ministrit të Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar, Luigi Di Maio.

Vizitë e sotme në Shqipëri e Ministrit të Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar, Luigi Di Maio.


Në program takime me autoritetet shqiptare dhe disa prej shumë realiteteve italiane në Shqipëri.


1099