Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Deklarata e fundit publike nga Ambasadori Bucci, lëshuar përmes Twitter

Data:

11/12/2020


Deklarata e fundit publike nga Ambasadori Bucci, lëshuar përmes Twitter

I trishtuar nga ngjarjet e ditëve të fundit.

I gjendem pranë familjes së Klodian Rashës dhe jam i sigurt se drejtësia do të vihet në vend.

Por jam kundër përplasjeve dhe dhunës: e drejta për të protestuar duhet të ushtrohet në mënyrë paqësore.

Kështu funksionon në demokraci.

 


1111