Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Zyrat Konsullore - vetëm emergjencat

Data:

15/01/2021


Zyrat Konsullore - vetëm emergjencat

Zyrat Konsullore, per shkak te zgjatjes se emergjences shendetesore, do te vazhdojne te presin publikun duke respektuar masat per ndalim e perhapjes: reduktimin e personelit dhe hyrjen e kufizuar. Do te garantohen sherbimet kryesore dhe do te jepet asistence ne rastet e urgjencave te renda te provuara.

Zyrat konsullore jane te arriteshme duke shkruar ne adresat: anagrafe.tirana@esteri.it; scuole.tirana@esteri.it; visti.tirana@esteri.it, ose duke telefonuar nga ora 9.00 deri ne oren 16.00 ne nr: +355 69 7026680.

I kujtojme nder te tjera publikur te vizitoje sitin e pranishem per marrjen e informacioneve konsullore te karakterit te pergjithshem dhe te perdorin sherbimin on-line Fast-It.

Eshte nder te tjera riaktivizuar sherbimi “Prenota On Line” per takimet me Zyren Anagrafe, Shkollat nga 18.1.2021dhe Vizat nga 3.2.2021.

KUJDES: ATA TE CILET KANE PRENOTUAR NJE TAKIM ME ZYREN E GJENDJES CIVILE/PASAPORTAVE POR QE KERKOJNE NJE VIZE PER HYRJEN NE ITALI OSE INFORMACIONE MBI DEBIMET, NUK DO TE PRANOHEN PRANE ZYRAVE TE KONSULLATES ITALIANE DHE DO TU DUHET TE PRENOTOJNE NJE TAKIM ME ZYREN E VIZAVE DHE NE RASTIN E DEBIMEVE TE SHKRUAJNE NE ADRESEN:visti.tirana@esteri.it

Informacioni ne fjale eshte publikuar dhe ne sistemin Prenota On Line gjate prenotimit te takimit.

Falenderojme per mirekuptimin.


1091