Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

DanteDì

Data:

25/03/2021


DanteDì

Sot është DanteDì.

Me rastin e 700 vjetorit të ndarjes së tij nga jeta, @italymfa ka promovuar fushatën #dante700nel mondo që na lejoi të shpërndajmë në të gjithë botë veprat e tij dhe vlerën, e paçmuar, të letërsisë së tij.


1147