Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

25 mars ‪421 – 2021‬ - Gëzuar datëlindjen, Venezia!

Data:

25/03/2021


25 mars ‪421 – 2021‬  - Gëzuar datëlindjen, Venezia!

Sot kremtohet përvjetori i 1600-të i themelimit të Qytetit të Venezia-s. Venezia është unike në botë, Trashëgimi Botërore e Unesco-s, që kërkon fort rritjen dhe zhvillimin.

Për t’i dhënë sa më shumë rëndësi kësaj date, duke nisur nga sot, ora 10.00, është parashikuar të zhvillohet një program i gjerë eventesh e festimesh.

Ndiq faqen https://live.comune.venezia.it/ për më shumë detaje mbi programin.

1080 inglese


1144