Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Bursa studimi MAECI për Vitin Akademik 2021-2022

Data:

23/06/2021


Bursa studimi MAECI për Vitin Akademik 2021-2022

Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Bashkëpunimit Ndërkombëtar (MAECI) ofron bursa studimi për studentët e huaj dhe ata italianë me banim jashtë vendit (IRE) për Vitin Akademik 2021-2022, me synim mbështetjen e bashkëpunimit kulturor, shkencor dhe teknologjik, përçimin e sistemit ekonomik të Italisë në botë si dhe përhapjen e gjuhës dhe të kulturës italiane.

Kandidaturat online duhet të përcillen duke përdorur Portalin “Study in Italy”  (https://studyinitaly.esteri.it/en/home_borse)  brenda orës 14.00 (ora italiane) të datës 13 korrik 2021.

(Shpallja në italisht - Kliko këtu)

(Shpallja në anglisht – Kliko këtu)

Për informacione të mëtejshme: https://studyinitaly.esteri.it/en/home_borse o https://www.esteri.it/mae/it/servizi/stranieri/opportunita


1195