Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Njoftim për Shtyp - Ekspozita "Dizajni i ri italian"

Data:

08/07/2021


Njoftim për Shtyp - Ekspozita

Me rastin e Ditës së V të Dizajnit Italian në Botë - Italian Design Day -në Tiranë do të ekspozohet brezi i ri i dizajnit italian. Shtatë talente të reja - Ilaria Bianchi, Federica Biasi, Matteo Cibic, Serena Confalonieri, Antonio Facco, Elena Salmistraro, Tipstudio - do të ekspozojnë punimet e tyre, nga data 8 korrik deri më 30 gusht 2021, në Sallën "Tako Artistin" të COD - Center for Openness And Dialogue.

Ekspozita me titull 'Dizajni i ri italian' promovohet nga Instituti Italian i Kulturës në Tiranë në bashkëpunim me IMF Foundation dhe nën kujdesin e Elisabetta Pisu.

Për më shumë informacion lexo Njoftimin për Shtyp

img 7216

img 6742

img 6777

img 6740


1200