Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Euromode në Lezhë

Data:

11/08/2021


Euromode në Lezhë

Moda dhe emocionet ishin protagonistet e një eventi të organizuar në Lezhë nga Euromode School Italy - Instituti Evropian për modën dhe dizajnin rrobaqepës të një profesionalizmi të lartë.

Gjatë mbrëmjes u shpërblyen dhjetë krijuese të reja, të cilat prezantuan koleksionet e tyre: veshjet e mbrëmjes, modelet për burra dhe fëmijë, duke dëshmuar një vitalitet krijues të tillë që e bën këtë shkollë një qendër talentesh për protagonizmin industrial dhe për sipërmarrjet e udhëhequra nga vajzat dhe gratë.

Mjaft i duartrokitur në këtë mbremje ishte Z. Antonio Donnanno, themelues i Euromode Italia, i cili trajnon me dhjetëra eksperte në zyrat e Lezhës dhe Shkodrës, të afta të jenë krijuese, skenografe, ekzekutuese dhe të interpretojnë ëndrrat që shoqërojnë momente të paharrueshme.

 

34moda


1211