Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Dita Ndërkombëtare e Rinisë

Data:

12/08/2021


Dita Ndërkombëtare e Rinisë

Dita Ndërkombëtare e Rinisë

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, nismë e jashtëzakonshme e ndërmarrë nga Kombet e Bashkuara për të nxjerrë në pah rolin thelbësor që të rinjtë duhet të kenë në kuadër të impenjimit të përbashkët për të ndërtuar një botë më të mirë për të gjithë, Ambasadori i Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, Vincenzo Del Monaco, Ambasadorja e Greqisë në Shqipëri, Sophia Philippidou dhe Ambasadori i Italisë në Shqipëri, Fabrizio Bucci deshën t'u drejtoheshin me një mesazh të gjithë të rinjve shqiptarë.   


1212