Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Konferenca “Roli i institucioneve gjyqësore të pavarura në fuqizimin e profesionalizmit dhe performancës së gjyqësorit”

Data:

01/10/2021


Konferenca “Roli i institucioneve gjyqësore të pavarura në fuqizimin e profesionalizmit dhe performancës së gjyqësorit”

Fjala  përshëndetëse e Ambasadorit në Konferencën mbi rolin e një sistemi gjyqësor të pavarur

Ambasadori i Italisë, Fabrizio Bucci, mori pjesë sot në Konferencën e organizuar nga KLGJ në bashkëpunim me projektin italian CSM-AICS me temë "Roli i institucioneve gjyqësore të pavarura në fuqizimin e profesionalizmit dhe performancës së gjyqësorit”.

Vijon fjala e plotë e Ambasadorit Fabrizio Bucci.


1224