Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Informazioni e servizi

 

Informazioni e servizi

Orari i hapjes për publikun i Zyrës Konsullore: nga e hëna në të premte, nga ora 9:00 deri në orën 12:30.
Duke nisur nga data 1 shkurt 2015 të gjithë ata të cilët kanë nevojë për shërbime konsullore, qofshin ata shtetas italianë apo të një kombësie tjetër, për të hyrë në zyra duhet të caktojnë takim nëpërmjet Prenoto Online.
Ju kujtojmë se për emergjencat mund të kontaktoni numrin e emergjencës për qytetarët italianë +35542275900 në veprim nga ora 18.00 deri në 22.00 nga e hëna deri të enjten dhe nga ora 18.00 të premten deri në orën 8.30 të hënën


132