Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Kush jemi

Ambasada e Italisë në Tiranë
Adresa: Rruga Papa Gjon Pali II, n.2, 1010 Tiranë
Tel: 00355 4 2275900 / 910
E-mail: segramb.tirana@esteri.it
Posta Elektronike e Çertifikuar: amb.tirana@cert.esteri.it (Adresë e vlefshme vetëm për marrjen e postës elektronike të çertifikuar PEC)

Numri dedikuar emergjencave vetëm për shtetasit italianë:
00355 4 2275900 prej orës 18.00 deri në orën 22.00 (e hënë – e enjte) dhe prej orës 18.00 të ditës së premte deri në orën 8.30 të ditës së hënë