Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies
Mirësevini në faqen e re web të Ambasadës së Italisë në Tiranë

Argomenti in evidenza

Notizie e Comunicati Stampa

29 Nov 2023

Ministri Tajani merr pjesë në Ditën Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Grave, e shtunë 25 nëntor

Edhe Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Bashkëpunimit Ndërkombëtar i bashkohet fushatës ndërgjegjësuese të Kombeve të Bashkuara për Ditën...

Leggi di più

Portali Farnesina

Blocco Banner