Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Zyrat

Numri i emergjencave, vetëm për shtetasit italianë:
00355 4 2275900

KANCELARIA DIPLOMATIKE

Këshilltar Luigi MATTIROLO
Sekretar i Parë Giacomo MONTEMARANI
Sekretar i Parë Sergio ALIAS
Tel.: (00355 4) 2275912 / 935
E-mail: segramb.tirana@esteri.it
PEC: amb.tirana@cert.esteri.it (Adresë e vlefshme vetëm për marrjen e postës elektronike të çertifikuar PEC)

KANCELARIA KONSULLORE
Përgjegjëse e Zyrës Konsullore:
Sekretar i Parë Giacomo MONTEMARANI
Zv. Përgjegjës i Zyrës Konsullore:
Znj. Francesca MASTROFINI
PEC: amb.tirana@cert.esteri.it (Adresë e vlefshme vetëm për marrjen e postës elektronike të çertifikuar PEC)

Orari i hapjes për publikun: nga e hëna në të premte, nga ora 9:00 deri në orën 12:30.
Të gjithë shtetasit që kanë nevojë për shërbime konsullore, qofshin ata italianë apo të një kombësie tjetër, duhet të caktojnë takim nëpërmjet Prenoto Online.

Për informacione të mëtejshme që nuk gjenden në këtë faqe mund të kontaktoni zyrat e mëposhtme:
Viza:
Tel.: 00355 4 2275958 / 953 / 961, nga ora 14.30 deri në 16.30
Email: visti.tirana@esteri.it; amb.tirana.visti@cert.esteri.it
Shkolla: 
Tel.: 00355 4 2275976 / 982 nga ora 14.30 deri në 16.30
Email: scuole.tirana@esteri.it
Gjendja civile:
Tel.: 00355 4 2275941 / 971 / 945 nga ora 14.30 deri në 16.30
Email: anagrafe.tirana@esteri.it dhe amb.tirana.consolare@cert.esteri.it

ZYRA TREGTARE
Për të kontaktuar Zyrën Tregtare kliko këtu
Përgjegjës: Sekretar i Parë, Z. Stefano SALMASO
Zv. Përgjegjëse: Z. Giovanni TURTURIELLO
Tel.: (00355 4) 2275934; 944; 939
E-mail: commerciale.tirana@esteri.it

ZYRA E SHTYPIT
Sekretar i Parë, z. Giacomo MONTEMARANI
Tel.: (00355 4) 2275928 / 925
E-mail: stampa.tirana@esteri.it

ZYRA ADMINISTRATIVE
Përgjegjëse: znj. Donatella FATTORI
Tel.: (00355 4) 2275900
E-mail: amministrativo.tirana@esteri.it

ATASHEU USHTARAK
Pergjegjës: Kolonel Agostino PICCIRILLO  
Tel.: (00355 4) 2234751/34836
e-mail: difeitalia.tirana@smd.difesa.it

ZYRA PËR BASHKËPUNIMIN ME SHKOLLAT
Pergjegjëse: znj. Eva BAMBAGIOTTI
Tel.: (00355 4) 2275900
E-mail: dirigentescolastico.tirana@esteri.it

INSTITUTI ITALIAN I KULTURËS
Përgjegjës: z. Alessandro RUGGERA
Pallati i Kulturës, k. II Sheshi Skënderbej Tirana
Tel.: (00355 4) 2379579 / 2379580 / 2379581
E-mail: iictirana@esteri.it
https://iictirana.esteri.it/it/

ICE – Agjencia për Nxitjen e Shkëmbimeve dhe ndërkombëtarizimin e sipërmarrjeve italiane
Përgjegjëse: znj. Francesca MONDELLO
Pallati i Kulturës, k. II Sheshi Skënderbej, Tirane
Tel.: (00355 4) 2251051; 251036
E-mail: tirana@ice.it
https://www.ice.it/it/mercati/albania/tirana

AICS – Agjencia italiane për Kooperacionin për zhvillim
Përgjegjëse: znj. Stefania VIZZACCARO
Rr. Abdi Toptani, Torre Drin, kati i pestë
Tel.: (00355 4) 2240881
Fax: (00355 4) 2240884
E-mail: tirana@aics.gov.it
Web site: tirana.aics.gov.itmadewithitaly.earth