Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Rrjeti Konsullor

KANCELARIA KONSULLORE NË TIRANË

Jurisdiksioni i Zyrës Konsullore:

Kompetenca Territoriale Tiranë

Drejtues i Kancelarisë Konsullore

Sekretar i Parë Giacomo MONTEMARANI

Adresa: Rr. Papa Gjon Pali II, N. 2
Tel.: (00355 4) 275900
PEC: amb.tirana.consolare@cert.esteri.it
Numri në rastet e Emergjencës për Bashkatdhetarët 355 4 275900

Orari i hapjes për publikun: e hënë – e premte, prej orës 9.00 deri në orën 12.30.

 

ZËVENDËSKONSULLATA NDERI E ITALISË në SHKODËR
(rrethi i Shkodrës, Malësisë së Madhe, Tropojës, Hasit, Kukësit, Dibrës, Mirditës, Lezhës dhe Pukës)

Zëvendëskonsull nderi
Prof. Roland Dodani
Tel: +3556970308428
Rruga Don Bosko
E-mail: scutari.onorario@esteri.it

 

 KONSULLATA E PËRGJITHSHME ITALIANË NË VLORË


Jurisdiksioni i Konsullatës së Përgjithshme

Konsull i Përgjithshëm
dott.ssa Iva Palmieri 

Adresa: L. 10 Korriku, Rr. Murat Tërbaçi
Tel: 355 (0) 33 25705/7
Fax: 355 (0) 33 25706/9
consolato.valona@esteri.it
www.convalona.esteri.it

Numri në rastet e Emergjencës për Bashkatdhetarët: +355 682027064

Orari i hapjes për publikun: e hënë – e premte, prej orës 8.45 deri në orën 12.00.

 

KONSULLATË NDERI ITALIANE NË GJIROKASTËR

Konsull Nderi
Prof. Teodor Bilushi
Adresa: Rruga, Lagja Varosh nr. 92
Gjirokastër
Tel: +355684023608
E-mail: teodor.bilushi@libero.it

KORRESPONDENT KONSULLOR I ITALISË – BERAT
Prof. Vladimir Çela
Cel: +355697480390
e-mail: celavladimir@gmail.com
Adresa: L.Dëshmorët e Kombit, P.Konuda, BERAT