Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Numrat e emergjencës

Numri i emergjencave vetëm për shtetasit italianë:
00355 4 2275900 funksional prej orës 18.00 deri në orën 22.00, nga e hëna në të enjte dhe prej orës 18.00 të ditës së premte deri në orën 8.30 të ditës së hënë