Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Visti

 

Visti

VIZA

Ministria e Punëve të Jashtme dhe e bashkëpunimit ndërkombëtar mundëson hyrjen në një procedurë të drejtuar, mbi bazën e kombësisë, e Vendit të vendbanimit, e arsyes së vizitës dhe të kohëzgjatjes së qëndrimit, me qëllim mësimin nëse është e nevojshme apo jo të kërkohet një vizë hyrje për Italinë.

Në rast se do të jetë e nevojshme të kërkohet vizë hyrje, do të jepen të gjitha informacinet dhe modelet e nevojshme për kërkesën.

Ju ftojmë të klikoni mbi logo për të hyrë në bazën e të dhënave:

visto per italia

 

Për të pasur një listë të detajuar të dokumentave për t’u paraqitur pranë kësaj Zyre Konsullore klikoni tek link-u përkatës:

 • Vizë për punë të varu
 • Vizë për kura mjeksore
 • Vizë për motive familjare
 • Vizë për studim
 • Për informacione të mëtejshme lidhur me tipologji të tjera vizash, ju lutemi shikoni me kujdes bazën e të dhënave dhe në rast se do të jenë të nevojshme sqarime të mëtejshme, mund të shkruani në adresën visti.tirana@esteri.it.

  Për të paraqitur kërkesë për vizë është nevojshme të lihet një takim pranë Zyrës së Vizave nëpërmjet sistemit Prenota On Line (klikoni ketu)

  Ju bëjmë me dije se duke nisur nga 25.9.2014 kjo Zyrë Vizash është e lidhur me sistemin LVIS.

  Për më tepër të dhëna klikoni mbi logo:

  VIS

  Ju kujtojmë gjithashtu se nga 15.9.2010 ka hyrë në fuqi ndaj Shqipërise liberalizimi i vizave Schengen.

  Për më tepër të dhëna klikoni këtu.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  88