Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Lajme

Inserisci i parametri di ricerca
Reset
5 March 2013
Njoftim për përzgjedhjen e 300 shtetasve shqiptarë që do të marrin pjesë në kurset e formimit gjuhësor dhe profesional dhe të gjuhës e kulturës italiane.

Afati përfundimtar për paraqitjen e kandidaturave: 22 mars 2013Ky njoftim bëhet në kuadër të Memorandumit të mirëkuptimit, të nënshkruar në datën 19 korrik 2011 ndërmjet Ministrisë së Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta të Republikës së Shqipërisë dhe Ministrisë së Punës dhe Politikave Sociale të Republikës Italiane, që ka të bëjë me zbatimin e […]

Leggi di più
4 March 2013
Sistemi i ri online për mbledhjen e kandidaturave për punësim në Itali

Ministritë e Punës të Shqipërisë dhe Italisë shpallin një sistem të ri online për mbledhjen e kandidaturave për punësim në Itali dhe fazën e tretë për përzgjedhjen e 300 qytetarëve shqiptarë që do të marrin pjesë në kurset e formimit me qëllim punësimin në Itali. Ministria shqiptare e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta, […]

Leggi di più
27 February 2013
Prezantimi i BALKAN WINE EXPO 2013

Më 28 Shkurt dhe 1 Mars, kryeqyteti shqiptar do të mirëpresë për të dytin vit “Balkan  Wine Expo”,  aktiviteti i vetëm që i kushtohet verës dhe që i adresohet  tregut të Ballkanit.Aktiviteti, i krijuar me nismën e Bacco Arianna Editore dhe kompanisë Green Tirana, u prezantua në media më 7 Dhjetor përmes një konference për […]

Leggi di più
14 February 2013
ELEZIONI POLITICHE 2013 – APERTURA STRAORDINARIA DELLA CANCELLERIA CONSOLARE SABATO 16 e DOMENICA 17 FEBBRAIO

Si comunica che, al fine di favorire il più possibile i connazionali nell’esercizio del loro diritto di voto in occasione delle elezioni politiche 2013, la Cancelleria consolare dell’Ambasciata d’Italia a Tirana rimarrà aperta al pubblico per le sole procedure elettorali (ritiro di plichi elettorali non consegnati o richiesta di duplicati) nei giorni di sabato 16 […]

Leggi di più
1 February 2013
Elezioni politiche 2013 – online le liste dei candidati per la circoscrizione estero, ripartizione Europa

Sono ora disponibili online le liste dei candidati per il Senato della Repubblica e per la Camera dei Deputati della circoscrizione estero/ripartizione Europa.Lista candidati alla Camera dei Deputati Lista candidati al Senato

Leggi di più
28 January 2013
Projekti OJQ VIS “Projekt i interuar i zhvillimit rural ne komunat e Kelmendit dhe  Shkrelit  – Malesi e Madhe”Konferenca permbyllese

Me 23 janar u mbajt ne Shkoder, prane Fshatit te Paqes, konferenca permbyllese e iniciatives “veriu i Shqiperise: Projekt i interuar i zhvillimit rural ne komunat e Kelmendit dhe  Shkrelit  – Malesi e Madhe”, i realizuar  nga OJQ-ja italiane VIS dhe i bashkefinancuar nga Kooperacioni italian me nje kontribut prej 1.650.000 €. Ne kete aktivitet […]

Leggi di più
15 January 2013
Letra e Ministrit Terzi drejtuar bashkëatdhetarëve me rastin e zgjedhjeve parlamentare në Itali.

Të dashur bashkëatdhetarë, po i afrohemi datës së votimit për rinovimin e Dhomës së Deputetëve dhe Sentatit të Republikes italiane. Vota është një e drejtë kushtetuese e të gjithë shtetasve italianë, brenda dhe jashtë Vendit, dhe garantohet nga ligji. Ushtrimi i votës nga secili prej jush është një detyrë qytetare thelbësore për vitalitetin e demokracisë […]

Leggi di più
11 January 2013
Njoftim për vend pune me kontratë të përkohshme

Ambasada Italiane në Tiranë njofton shpalljen e konkursit për përzgjedhjen e një asistenti administrativ pranë Zyrës Tregtare, me kontratë të perkohshme gjashtë mujore. Formulari për të marrë pjesë në konkurs mund të shkarkohet në fund të këtij njoftimi dhe duhet të dërgohen brenda orës 24.00 të datës 21 janar 2013, në adresën: Ambasada Italiane në […]

Leggi di più
10 January 2013
Çertifikata Celi 1, 2, 3 e Universitetit për të Huaj të Perugia-s. Regjistrimet e hapura nga data 2 deri me 19 janar.

Data e zhvillimit të provimit: e shtunë 9 mars 2013Regjistrimet: 2-19 janar 2013Instituti Italian i Kulturës në Tiranë njofton se regjistrimet për të dhënë provimin Celi 1, 2, 3 në sezonin e ardhshëm, e shtunë 9 mars 2013, do të vazhdojnë deri të shtunën 19 janar 2013, sipas orareve të mëposhtme:nga e hëna deri të […]

Leggi di più