Questo sito utilizza cookies tecnici (necessari) e analitici.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Instituti Italian i Kulturës në Tiranë njofton se janë hapur regjistrimet për kurset e gjuhës italiane për të dhënë provimin Celi.

Instituti Italian i Kulturës në Tiranë njofton se janë hapur regjistrimet për kurset e gjuhës italiane të të gjitha niveleve dhe  për të dhënë provimin Celi 1, 2, 3 që do të mbahet të shtunën 8 mars 2014. Për më shumë informacione klikoni këtu.