Questo sito utilizza cookies tecnici (necessari) e analitici.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Nga Ambasada

Futni parametrat e kërkimit tuaj
Reset
25 June 2024
NJOFTIM. Policia e Shtetit italiane dhe ajo shqiptare shkatërrojnë një rrjet ndërkombëtar kriminal të specializuar në aktivizimin e kontratave të dritave dhe gazit.

OPERACIONI “ENERGY SWITCH” TELEMARKETING I EGËR, MASHTRIM DHE ZHVATJE: POLICIA E SHTETIT DHE POLICIA SHQIPTARE SHKATËRROJNË NJË RRJET NDËRKOMBËTAR KRIMINELËSH HETIMET E KOORDINUARA NGA PROKURORIA E MILANOS KANË NXJERRË NË DRITË NJË ORGANIZATË KRIMINALE TË SPECIALIZUAR NË AKTIVIZIMIN E KONTRATAVE TË DRITAVE DHE GAZIT Lexo njoftimin nga Policia e Shtetit.

Lexo më shumë
17 May 2024
Shpallje e bursave të studimit që jepen nga Ministria e Punëve të Jashtme (afati i fundit 14/6/2024) Viti Akademik 2024-25

Gjeni online në faqen web STUDY IN ITALY  shpalljen e bursave të studimit që jepen nga Ministria e Punëve të Jashtme për studentë të huaj dhe italianë me banim jashtë Italisë të cilët dëshirojnë të ndjekin programe studimi, formimi apo kërkimore pranë Institucioneve italiane gjatë vitit akademik 2024-25. Afati i fundit për të aplikuar: ora […]

Lexo më shumë
19 April 2024
Deklaratë e Ambasadës së Italisë në Tiranë

19.4.2024 Ambasada e Italisë në Tiranë dënon aktet e dhunës të kryera sot gjatë protestës së zhvilluar para Bashkisë Tiranë. E drejta për t’u organizuar paqësisht e për të protestuar është thelbësore në një shoqëri demokratike, por dhuna ndaj objekteve apo personave nuk është aspak e justifikueshme.

Lexo më shumë
10 April 2024
Regjistrime universitare për Vitin Akademik 2024/2025 dhe kërkesë për vizë studimi

Ju informojmë se janë hapur regjistrimet paraprake universitare për vitin akademik 2024/2025. Procedurat e hyrjes, qëndrimit dhe regjistrimit të studentëve të huaj në Kurset universitare i gjeni në faqen web të Ministrisë së Universitetit dhe Veprimtarisë Kërkimore (MUR) Studiare in Italia. Studentët e interesuar duhet të paraqisin kërkesën për regjistrimin paraprak nëpërmjet portalit “Universitaly”, në […]

Lexo më shumë
22 January 2024
Vizita e Kryetarit të Qarkut të Lombardia-s, Attilio Fontana 18 – 19 janar 2024

NJOFTIM Vizita e Kryetarit të Qarkut të Lombardia-s, Attilio Fontana 18 – 19 janar 2024   Më datë 18 dhe 19 janar, Kryetari i Qarkut të Lombardia-s, Attilio Fontana, zhvilloi një vizitë në Tiranë, së bashku me një delegacion të përbërë nga Zëvenës Sekretari për Marrëdhëniet me Jashtë dhe ato Evropiane, Raffaele Cattaneo, Zëvendës Kryetari […]

Lexo më shumë
22 January 2024
Missione del Presidente della Regione Lombardia, Attilio Fontana 18 – 19 gennaio 2024

COMUNICATO Missione del Presidente della Regione Lombardia, Attilio Fontana 18 – 19 gennaio 2024   Il Presidente della Regione Lombardia, Attilio Fontana, ha svolto una missione a Tirana il 18 e 19 gennaio, assieme ad una delegazione composta dal Sottosegretario alle relazioni internazionali ed europee, Raffaele Cattaneo, dal Vice Presidente del Consiglio Regionale, Giacomo Cosentino, […]

Lexo më shumë
29 November 2023
Ministri Tajani merr pjesë në Ditën Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Grave, e shtunë 25 nëntor

Edhe Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Bashkëpunimit Ndërkombëtar i bashkohet fushatës ndërgjegjësuese të Kombeve të Bashkuara për Ditën ndërkombëtare për eliminimin e dhunës ndaj grave. Ditën e shtunë, datë 25 nëntor, në orën 18.00, Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme, On. Antonio Tajani, do të marrë pjesë në ceremoninë e ndriçimit të […]

Lexo më shumë
16 August 2023
PEACE AND HUMANITARIAN INITIATIVES: GRANTS TO PROPOSALS FROM IO AND ITALIAN PUBLIC BODIES (deadline 31.10.2023)

The Italian Ministry of Foreign Affairs and International Cooperation (General Directorate for Europe and International Trade Policy – DGUE) awards and allocates contributions for the implementation of initiatives within the framework of the provisions of art. 23 ter of DPR 18/67 (Presidential Decree), for aims related to Italian participation in peace and humanitarian initiatives at […]

Lexo më shumë
27 July 2023
OPERACIONI “DREAM EARNINGS” – Komunikatë për Shtyp

OPERACIONI “DREAM EARNINGS” MASHTRONIN VIKTIMAT ME PREMTIME PËR FITIME TË SHPEJTA ONLINE: Në sajë të bashkëpunimit ndërkombëtar një tjetër goditje grupit të strukturuar  Komunikatë për Shtyp

Lexo më shumë
24 July 2023
MEDITERRANEAN YOUTH IN ACTION – Youth Forum 2023 (deadline 01.09.2023)

We are seeking young and motivated experts, scholars, and top students passionateabout climate crisis to join the Call for Participation of the Youth Policy Lab 2023. The Rome MED Dialogues 2023 promotes the 7th edition of the Youth Forum. TheYouth Policy Lab supports the development of youth-led solutions to the climate crisis in the broader Mediterranean by acting as a global […]

Lexo më shumë