Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Marreveshjeje plotesuese mbi sherbimet konsullore per legalizimin e dokumentave

Diten e sotme, me 13 Maj 2015, Ambasadori i Italise Massimo GAIANI dhe Drejtori i Pergjithshem i “Posta Shqiptare” SH.A., Majlind LAZIMI, duke pare rezultatet e shkeqyera te arritura nga Marreveshja mbi sherbimet konsullore per legalizimin e dokumentave, firmosur me 21/11/2014 mes Postes shqiptare dhe Ambasades se Italise ne Tirane, kane vijuar me firmosjen e nje Marreveshjeje plotesuese qe thjeshteson procedurat, ne perfitim te perdoruesve.

Marreveshja e tille plotesuese, i jep vlere bashkepunimit me perkthyesit e betuar te njohur nga Ministria e Drejtesise shqiptare, te cilet kane depozituar firmen prane Ambasades se Italise, dhe Instituti Italian i Kultures ne Tirane dhe nxjerr ne pah, ne menyren me te mire, sherbimin e kryer ne favor te qytetareve shqiptare e italiane, duke siguruar qartesi me te madhe ne afatet e nevojshme.


Accordo Poste