Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Njoftim për manifestimin e datës 2 mars

Ditën e hënë, më 2 mars, duke filluarr prej orës 17:00 deri në orën 19:00, do të zhvillohet një manifestim që do të përqëndrohet në qendër të Tiranës e kryesisht në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, pranë Kryeministrisë. Rekomandohet të ndiqen përditësimet edhe përmes organeve të shtypit dhe, në përgjithësi, të tregohet kujdes.