Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Dhurim gjaku

Ambasada e Italisë në Tiranë, në bashkëpunim me Organizatën Shqiptare të Dhuruesve Vullnetarë të Gjakut dhe Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut Tiranë, me mbështetjen e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Bashkinë Tiranë, organizon ditën e mërkurë, 15 prill, një dhurim gjaku.
Të gjithë ata që dëshirojnë të marrin pjesë, mund të dërgojnë një email në segramb.tirana@esteri.it me subjekt: Dhurim gjaku.
Në këtë mënyrë mund t’ju këshillojmë orarin më të përshtatshëm duke evituar përplasje dhe duke respektuar të gjitha masat e sigurisë të domosdoshme për parandalimin e shpërndarjes së Covid-19.