Questo sito utilizza cookies tecnici (necessari) e analitici.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

VKM datë 14 korrik 2020

Me VKM të datës 14 korrik 2020, janë shtyrë deri më datë 31 korrik 2020 masat për mbrojtjen nga infeksioni në të gjithë territorin kombëtar, të parashikuara nga VKM i datës 11 qershor 2020, si edhe sa parashikuar nga urdhrat e Ministrisë së shëndetësisë, të datës 30 qershor 2020 dhe 9 korrik 2020.