Questo sito utilizza cookies tecnici (necessari) e analitici.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Hyrja në Kancelarinë Konsullore

NJOFTIM I RËNDËSISHËM
PËR SHKAK TË EMERGJENCËS COVID-19 HYRJA NË KANCELARINË
KONSULLORE MUNDËSOHET VETËM KUNDREJT PRENOTIMIT TË TAKIMIT DUKE
NA SHKRUAR NË ADRESAT E MËPOSHTME:

 

 

anagrafe.tirana@esteri.it

(kërkesa për pasaportë, dokumentacion i përkohshëm udhëtimi, autorizim për lidhje martesore, kod fiskal, regjistrim në Aire, etj.)

visti.tirana@esteri.it (për disa lloje vizash drejtpërdrejt nëpërmjet Prenota on Line)

(kërkesa për vizë, kërkesa lidhur me masë dëbimi)

scuole.tirana@esteri.it

(regjistrime paraprake, deklarata vlefshmërie)

SHËNIM: U kujtojmë të interesuarve, të cilëve do t’u mundësohet hyrja në Kancelarinë konsullore, respektimin e masave për parandalimin e infeksionit nga COVID-19, përdorimin e detyrueshëm të maskës dhe dorezave, matjen e temperaturës së trupit në distancë në respektim të privatësisë, detyrimin për të ruajtur largësinë e sigurisë prej së paku një metër midis njerëzve.

Ju lutemi informohuni këtu për t’u njohur me mënyrat e hyrjes së publikut në Kancelarinë Konsullore