Questo sito utilizza cookies tecnici (necessari) e analitici.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Vizitë në Shqipëri e Ministrit të Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar, Luigi Di Maio.

Vizitë e sotme në Shqipëri e Ministrit të Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar, Luigi Di Maio.

Në program takime me autoritetet shqiptare dhe disa prej shumë realiteteve italiane në Shqipëri.