Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

DanteDì

Sot është DanteDì.

Me rastin e 700 vjetorit të ndarjes së tij nga jeta, @italymfa ka promovuar fushatën #dante700nel mondo që na lejoi të shpërndajmë në të gjithë botë veprat e tij dhe vlerën, e paçmuar, të letërsisë së tij.