Questo sito utilizza cookies tecnici (necessari) e analitici.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Italian Design Day 2023 – “Cilësia që ndriçon. Energjia e dizajnit për njerëzit dhe për mjedisin” (Tiranë, 17 mars)

Ditën e premte, datë 17 Mars, në orën 11.00, do të mbahet, pranë Universitetit Polis në Tiranë, Edicioni VII i Ditës së Dizajnit Italian.

Tema e këtij viti është ‘Cilësia që ndriçon. Energjia e dizajnit për njerëzit dhe për mjedisin’. Të sjellësh dritë në një moment errësire përmes cilësisë që gjithmonë ka karakterizuar dizajnin italian’.

I ftuar i jashtëzakonshëm Ambasadori Italian i Dizajnit 2023, Arkitekti Aandrea Carson, i cili do të zhvillojë një workshop së bashku me studentët.

 www.italiandesignday-official.it