Questo sito utilizza cookies tecnici (necessari) e analitici.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

NJË AMBASADË E RE E ITALISË NË TIRANË

Programi i Eventit

 

Ora 11.00 – 12.00 Konferencë për Shtyp

  • Armand Vokshi, Dekan i Fakultetit të Arkitekturës
  • Fabrizio Bucci, Ambasador i Italisë në Shqipëri
  • Elva Margariti, Ministre e Kulturës
  • Erion Veliaj, Kryetar i Bashkisë Tiranë
  • Daniele Fanciullacci, Administrator i Deleguar ARS Progetti SPA

Ora 12.00 – 13.00 Prezantim teknik

Pjesa e Parë: Prezantim i projektit

– Daniele Fanciullacci, Administrator i Deleguar i ARS Progetti SPA

  • Simbolika, gjuha arkitektonike, zgjedhjet strukturore dhe strategji të kursimt të energjisë
  • Prezantim i Bashkimit të Operatorëve Ekonomikë

Pjesa e Dytë: Frymëzim për studentët mbi perspektivat e profesionit të tyre në të ardhmen 

– Daniele Fanciullacci (ARS Progetti SPA)

  Menaxhimi i kompleksitetit si mision: shembuj të projekteve komplekse në Shqipëri dhe botë

– Gjon Radovani (Apre shpk) 

  Ndërhyrja në kontekstin urban të Tiranës