Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

PËRURIMI I VEPRËS MURALE TË TELLAS – Njoftim për Shtyp

PËRURIMI I VEPRËS MURALE TË TELLAS

5 qershor 2023, h. 18.30

Rruga Sulejman Delvina

 

Njoftim për Shtyp

 

Ditën e martë, më 5 qershor 2023, në prani të Ambasadorit të Italisë Fabrizio Bucci, të Zëvendës Kryetarit të Bashkisë Tiranë, Andi Seferi, në kuadër të Javës së Italisë dhe të Mural ArtFest Tiranë, u përurua vepra murale “Adriatik”, e realizuar nga artisti i rrugës Fabio Schirru, me emrin e artit “Tellas”.

Njoftim për Shtyp