Questo sito utilizza cookies tecnici (necessari) e analitici.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Shpallje e bursave të studimit që jepen nga Ministria e Punëve të Jashtme (afati i fundit 14/6/2024) Viti Akademik 2024-25

Gjeni online në faqen web STUDY IN ITALY  shpalljen e bursave të studimit që jepen nga Ministria e Punëve të Jashtme për studentë të huaj dhe italianë me banim jashtë Italisë të cilët dëshirojnë të ndjekin programe studimi, formimi apo kërkimore pranë Institucioneve italiane gjatë vitit akademik 2024-25.

Afati i fundit për të aplikuar: ora 14.00 datë 14 qershor 2024.

Bashkëlidhur shpallja.