Questo sito utilizza cookies tecnici (necessari) e analitici.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

NJOFTIM. Policia e Shtetit italiane dhe ajo shqiptare shkatërrojnë një rrjet ndërkombëtar kriminal të specializuar në aktivizimin e kontratave të dritave dhe gazit.

OPERACIONI “ENERGY SWITCH”

TELEMARKETING I EGËR, MASHTRIM DHE ZHVATJE: POLICIA E SHTETIT DHE POLICIA SHQIPTARE SHKATËRROJNË NJË RRJET NDËRKOMBËTAR KRIMINELËSH

HETIMET E KOORDINUARA NGA PROKURORIA E MILANOS KANË NXJERRË NË DRITË NJË ORGANIZATË KRIMINALE TË SPECIALIZUAR NË AKTIVIZIMIN E KONTRATAVE TË DRITAVE DHE GAZIT

Lexo njoftimin nga Policia e Shtetit.